Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem de control acces si pontaj pe baza de cartela

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
-
Out Of stock
Descriere
Sistem de control acces

Instalarea unui sistem de control acces este indicata acolo unde se doreste limitarea drepturilor de acces a persoanelor in diverse locatii. Utilizatorii sistemului sunt predefiniti, au acces doar in anumite spatii, la intervale de timp liber programabile.

Aplicatii ale unui sistem de control acces:

*sisteme de control acces cu monitorizare si/sau pontaj electronic pe baza de cartela pentru firme, societati, institutii publice sau private - ofera un control riguros al angajatilor si al persoanelor neautorizate

*sisteme de control acces pentru hoteluri si pensiuni pe baza de cartela - foarte util si modern in vederea monitorizarii accesului in camere a turistilor

*sisteme simple de control acces tip stand-allone pe baza de cartela - cele mai uzuale in aplicatii de mici dimensiuni

Componentele unui sistem de control acces:

Sistemele „Advisor MASTER” pe care vi le oferim folosesc centrala ATS3000 care prezintă următoarele caracteristici de baza:

•8 – 64 zone liber programabile;
•3 – 255 ieşiri liber programabile;
•8 partiţii;
•max. 16 tastaturi de comanda;
•control acces 16 uşi
•cartele de acces intre 50 si 11456 (adăugând 1Mb memorie suplimentara);
•utilizatori de coduri PIN de 4 – 10 cifre, intre 50 si 1000;
•utilizatori (înregistraţi nominal) pentru sistemul de efracţie, intre 50 si 200;
•macrofuncţii logice pentru realizarea de aplicaţiilor tip „building management” automatizări, in număr pornind de la 24 in sus, in funcţie de componenta sistemului;
•posibilitatea de a utiliza in programare 255 flag-uri legate de evenimente;
•capacitatea memoriei locale de evenimente 200 – 2000;
•posibilitatea de a lega in reţea un număr de pana la 16 centrale ATS3000 si de a realiza sisteme integrate deosebit de mari si de complexe.

Pachetul software "Titan", program care lucrează sub Windows, permite programarea simpla, prin ferestre interactive a sistemelor ATS.  Sunt oferite facilităţi complete pentru „upload” si download”, pentru programarea cititoarelor si cartelelor, inclusiv programe grafice pentru personalizarea si tipărirea cartelelor.

Programul „TITAN” permite monitorizarea in timp real si chiar si service-ul centralelor Advisor MASTER, atât local cat si de la distanta, folosind interfaţa TCP\IP tip ATS1806.  

In aplicaţiile cu monitorizare pe PC, programul „Titan” oferă posibilitatea realizării unei interfeţe grafice intuitive, introducând planurile obiectivului si amplasând elementele de supraveghere si control (zone, uşi, relee, etc) pe aceste planuri, uşurând astfel folosirea sistemului de către operator.

Cititor de proximitate GE-Aritech ATS1190 din gama echipamentelor ATS Advisor-Master

Zavor electromagnetic, 12V CC, NC, cu memorie, montaj ingropat disponibil si in varianta cu electromagnet aplicat 300KgF

Buton pentru acces ACA001

Sursa de tensiune, 12V, cu modul de incarcare acumulator  

Acumulator Aritech 12V, 7 Ah, ofera autonomie sistemului de control acces in cazul caderilor de tensiune 220V.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura